Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szybki przepis na wieprzowinę. Wychodzi bardzo smaczna z dodatkiem makaronu zamiast np. ziemniaków.
500 | Mililitrów |
Wywar warzywny
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz czarny
|
|
1 | Szczypta |
papryka czerwona słodka
|
|
1 | Szczypta |
koper ogrodowy
|
|
200 | Gramów | ||
1 | Sztuka |
por
|
|
2 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
marchew
|
|
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
2 | Łyżki |
olej słonecznikowy
|
|
1 | Łyżka |
oliwa
|
|
2 | Łyżki |
mąka pszenna tortowa
|
|
60 | Dekagramów |
Wieprzowina chuda
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |