Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszna, klarowna zupa wielowarzywna bez dodatku mąki i śmietany. Zupę można modyfikować według własnych upodobań smakowych, my polecamy zupę z dodatkiem boczku i makaronu.
1.5 | Litra |
bulion drobiowy
|
|
100 | Gramów |
seler
|
|
150 | Gramów |
Kapusta włoska
|
|
100 | Gramów |
Fasolka szparagowa mrożona
|
|
50 | Gramów |
por
|
|
100 | Gramów |
Fasola biała konserwowa
|
|
100 | Gramów |
ziemniaki
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
2 | Sztuki |
seler naciowy
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Dekagram |
Korpus z kurczaka
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |