0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Sztuka
cebula
1 Łyżka
przyprawa typu vegeta
40 Dekagramów
Słonina
25 Dekagramów
Kiełbasa domowa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Słoninę pokroić w drobną kostkę. Cebulę pokroić w plasterki. Kiełbasę wiejską pokroić w plasterki. Wszystkie powyższe składniki przełożyć do rondelka i podgrzać. Tak długo smażyć aż słonina będzie szklista.Dodać Vegetę i pieprz do smaku. Schłodzić i przechowywać w lodówce.

Opis

aromatyczny i smaczny z ciemnym pieczywem

Podobne przepisy

Makaron Lubella Pappardelle z kurkami i estragonem

Średni Do 15 min
Makaron Lubella Pappardelle z kurkami i estragonem

Dip barbecue na bazie ketchupu

Łatwy Do 15 min
Dip barbecue na bazie ketchupu

Makaron kokardki z kabanosem i kurkami

Średni Do 40 min
Makaron kokardki z kabanosem i kurkami

Makaron Lubella Pióra z indykiem w pomidorowym sosie z kapar...

Średni Do 1 godz
Makaron Lubella Pióra z indykiem w pomidorowym sosie z kapar...

Makaron spaghetti z kaczką i sosem z czerwonego wina

Trudny Do 1 godz
Makaron spaghetti z kaczką i sosem z czerwonego wina

Makaron świdry z boczkiem i kukurydzą w kremowym sosie

Średni Do 40 min
Makaron świdry z boczkiem i kukurydzą w kremowym sosie

SPAGHETTI Z MOCNO MĘSKIM SOSEM

Łatwy Do 40 min
SPAGHETTI Z MOCNO MĘSKIM SOSEM

Dip czosnkowy na bazie ketchupu

Łatwy Do 15 min
Dip czosnkowy na bazie ketchupu

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!