Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Z kruchego ciasta migdalowego mozna piec nie tylko rogaliki, ale takze ciasteczka nadziewane dzemem morelowym, powidlami lub porzeczkowa konfitura.
1 | Szczypta |
sól
|
|
300 | Gramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
100 | Gramów |
cukier puder
|
|
100 | Gramów |
migdały
|
|
200 | Gramów |
masło
|
|
50 | Gramów |
cukier puder
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
2 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
Laska wanilii
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |