Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Znacie langosza? To tradycyjna przekąska Węgrów. Co sprawiło, że ten szybki placek podbił ich serca? Przede wszystkim prostota! Wystarczy kilka składników na drożdżowy placek, który w połączeniu z tartym serem i ulubionym ketchupem tworzy coś niesamowitego.
300 | Gramów | ||
![]() |
|||
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
300 | Mililitrów |
Przegotowana woda
|
|
80 | Mililitrów |
mleko
|
|
10 | Gramów |
sól
|
|
10 | Gramów |
cukier
|
|
50 | Gramów |
drożdże
|
|
2 | Łyżki |
olej słonecznikowy
|
|
250 | Gramów |
Żółty ser
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |