Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Aromatyczne, wegetariańskie curry. Takie danie można podać z ryżem. Wspaniałym dodatkiem jest również makaron sojowy.
1 | Puszka |
Cieciorka
|
|
1 | Sztuka | ||
4 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
Papryczka chili
|
|
5 | Sztuk |
pieczarki
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
4 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
2 | Łyżki |
miód
|
|
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka |
curry
|
|
1 | Łyżka |
Kurkuma
|
|
1 | Łyżka |
Kumin
|
|
1 | Łyżka |
imbir
|
|
1 | Łyżka |
kolendra
|
|
1 | Łyżka |
Płatki chili
|
|
1 | Łyżka |
oliwa
|
|
0.5 | Sztuki |
por
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |