Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kuchnia wegetariańska staje się coraz popularniejsza i zaczyna się nią interesować coraz więcej osób. Wzięliśmy sobie to do serca i przygotowaliśmy dla Was wege bowl z warzywami, prażoną ciecierzycą, kaszą jaglaną oraz pysznym sosie na bazie syropu malinowego.
1 | Sztuka |
Sałata rzymska
|
|
1 | Puszka |
Ugotowana ciecierzyca
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka słodka
|
|
1 | Łyżeczka |
oregano
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
Chilli
|
|
0.25 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
0.25 | Sztuki |
papryka zielona
|
|
1 | Pęczek |
rzodkiewka
|
|
100 | Gramów |
Kasza jaglana
|
|
Sos sałatkowy |
|||
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
3 | Łyżki |
woda
|
|
1 | Łyżka |
tahini
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |