Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pragniemy podzielić się z wami wyjątkowym przepisem na chrupiące z wierzchu, puszyste i miękkie w środku wegańskie, domowe gofry! Brak dodatku mleka i jajek jest zupełnie nieodczuwalny. Gofry są obłędnie smaczne! Dodatkowo, nasza propozycja jest niezwykle prosta i szybka w wykonaniu. Gofry wegańskie rządzą!
SKŁADNIKI NA CIASTO: |
|||
210 | Gramów | ||
![]() |
|||
40 | Gramów | ||
![]() |
|||
370 | Mililitrów |
mleko roślinne
|
|
1.5 | Łyżeczki |
soda oczyszczona
|
|
40 | Gramów |
Ksylitol
|
|
70 | Gramów |
olej kokosowy nierafinowany płynny
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
SKŁADNIKI DO DEKORACJI: |
|||
300 | Gramów |
truskawki
|
|
50 | Mililitrów |
syrop z agawy
|
|
1 | Sztuka |
jogurt wegański
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |