Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
A oto nasza propozycja dla wszystkich ciasteczkowych potworków! Cookie dough w wersji bezglutenowej i wegańskiej, które inspiruje smakiem oraz niezwykłą łatwością wykonania. Wyraźnie czekoladowe, sycące i przepyszne! Jedyne takie surowe ciasto, które można jeść bez obaw.
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka |
mąka migdałowa
|
|
3 | Łyżki |
Olej kokosowy
|
|
5 | Łyżek |
Syrop klonowy
|
|
60 | Gramów |
mąka kokosowa
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
3 | Łyżki |
mleko roślinne
|
|
0.5 | Opakowania |
czekolada
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |