Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Podczas kiedy wszyscy zachwycają się mięsnym chili con carne – znacznie mniej osób słyszało o jego wegańskiej wersji- chili sin carne. Jest ono pełne sycącej fasoli, duszonych warzyw i rozgrzewających przypraw. Bezbłędne, aromatyczne i odżywcze. Smacznego!
2 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki | ||
4 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
3 | Sztuki |
Marchewka
|
|
2 | Puszki | ||
![]() |
|||
0.5 | Puszki |
kukurydza
|
|
1 | Puszka |
Czerwona fasola
|
|
1 | Puszka |
Czarna fasola konserwowa
|
|
1 | Sztuka |
Zielona papryka
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1 | Łyżeczka |
Słodka papryka w proszku
|
|
1 | Łyżeczka |
mielone chili
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |