Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciesz się razem z nami z przepisu na łatwy i wegański deser. Spróbuj czekoladowego torciku z dodatkiem soczystych truskawek, a poznasz, co oznacza słodka rozkosz. Starannie wyselekcjonowane składniki ciasta sprawiają, że to wypiek, który może zawrócić w głowie.
30 | Gramów | ||
![]() |
|||
300 | Gramów |
mleko roślinne
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
1 | Łyżeczka |
soda oczyszczona
|
|
200 | Mililitrów |
Olej roślinny
|
|
1 | Łyżeczka |
KAWA ROZPUSZCZALNA
|
|
1 | Łyżka |
Siemie lniane
|
|
200 | Gramów |
Ksylitol
|
|
100 | Gramów |
mąka owsiana
|
|
120 | Gramów |
mąka kasztanowa
|
|
50 | Gramów |
mąka ziemniaczana
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Dodatki |
|||
1 | Słoik | ||
![]() |
|||
500 | Mililitrów |
śmietanka kokosowa
|
|
3 | Łyżki |
syrop z agawy
|
|
500 | Gramów |
truskawki
|
|
1 | Garść |
kwiaty jadalne
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |