Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wegański makaron z brokułami w kremowym sosie to idealny wybór dla osób, które poszukują smacznej alternatywy dla tradycyjnych dań z mięsem. Zasmakuje każdemu, kto ceni sobie kremowe smaki potraw. Płatki drożdżowe nadają całości lekko serowego aromatu, a w połączeniu z orzechami tworzą sycące danie, które jest wyjątkowo łatwe w przygotowaniu. A co najlepsze, przepis można łatwo uzupełnić o swoje ulubione składniki lub dostosować do własnych preferencji, dzięki czemu możesz stworzyć swoją własną wariację. Dodaj ulubione warzywa, przyprawy lub nutę ostrości. Smacznego!
250 | Mililitrów |
Tymbark Just Plants owies
|
|
150 | Gramów |
makaron Lubella pióra
|
|
![]() |
|||
200 | Gramów |
brokuły
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Ząbek |
czosnek
|
|
1 | Garść |
Świeże zioła
|
|
1 | Garść |
Orzechy nerkowca
|
|
3 | Łyżki |
płatki drożdżowe nieaktywne
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |