0

Składniki

60 Dekagramów
Wątroba drobiowa
35 Dekagramów
Boczek bez kości
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wątróbki zawijamy w plastry boczku. Wszystko wkładamy do piekarnika na 170 stopni na 30 minut. Wyciągamy gdy boczuś jest przypieczony. Podajemy z ziemniakami i surówką.

Opis

Potrawę poleciła mi znajoma i dziś nie miałam pomysłu na obiad więc zrobiłam. Pyszne! A przy tym i szybki obiad. Wątróbka w innej postaci :)

Podobne przepisy

Burgery drobiowe fit z botwinką

Łatwy Do 40 min
Burgery drobiowe fit z botwinką

Grillowane wege 'steki' z kalafiora z parmezanem

Łatwy Do 40 min
Grillowane wege 'steki' z kalafiora z parmezanem

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Średni Do 1 godz
Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Pełnoziarniste burgery z łososiem, warzywami, ziołowym jog...

Łatwy Do 40 min
Pełnoziarniste burgery z łososiem, warzywami, ziołowym jog...

Roladki z chorizo i papryką

Średni Do 1,5 godz
Roladki z chorizo i papryką

Aromatyczna fasolka po bretońsku

Średni Do 2 godz
Aromatyczna fasolka po bretońsku

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Łatwy Do 40 min
Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Bataty z masłem orzechowym

Łatwy Do 1 godz
Bataty z masłem orzechowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!