0

Składniki

60 Dekagramów
Wątroba drobiowa
35 Dekagramów
Boczek bez kości
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wątróbki zawijamy w plastry boczku. Wszystko wkładamy do piekarnika na 170 stopni na 30 minut. Wyciągamy gdy boczuś jest przypieczony. Podajemy z ziemniakami i surówką.

Opis

Potrawę poleciła mi znajoma i dziś nie miałam pomysłu na obiad więc zrobiłam. Pyszne! A przy tym i szybki obiad. Wątróbka w innej postaci :)

Podobne przepisy

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Średni Do 1 godz.

Pełnoziarniste burgery z łososiem, warzywami, ziołowym jog...

Łatwy Do 40 min.

Roladki z chorizo i papryką

Średni Do 1,5 godz.

Aromatyczna fasolka po bretońsku

Średni Do 2 godz.

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Łatwy Do 40 min.

Bataty z masłem orzechowym

Łatwy Do 1 godz.

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz.

Bigos świąteczny

Średni Do 3 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!