0

Składniki

60 Dekagramów
Wątroba drobiowa
35 Dekagramów
Boczek bez kości
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wątróbki zawijamy w plastry boczku. Wszystko wkładamy do piekarnika na 170 stopni na 30 minut. Wyciągamy gdy boczuś jest przypieczony. Podajemy z ziemniakami i surówką.

Opis

Potrawę poleciła mi znajoma i dziś nie miałam pomysłu na obiad więc zrobiłam. Pyszne! A przy tym i szybki obiad. Wątróbka w innej postaci :)

Podobne przepisy

Indyk nadziewany kaszą gryczaną i skwarkami

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Indyk nadziewany kaszą gryczaną i skwarkami

Indyk świąteczny

Przepis
Trudny Ponad 3 godz
Indyk świąteczny

Bigosik z dwóch kapust

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigosik z dwóch kapust

Nadziewane kiełbaski z grilla

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Nadziewane kiełbaski z grilla

Bigos

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Bigos

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Bigos

Bigos kresowy

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Bigos kresowy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!