Wątróbki zawijane
m7
Wątróbka owinięta w plastry boczku to dobry pomysł na urozmaicenie obiadu. Danie jest szybkie do przygotowania, a jakie pyszne! Podawać z ziemniakami i surówką.
0
0 / 0
Wątróbka owinięta w plastry boczku to dobry pomysł na urozmaicenie obiadu. Danie jest szybkie do przygotowania, a jakie pyszne! Podawać z ziemniakami i surówką.
2
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
60 dek. wątroba drobiowa
35 dek. boczek bez kości
Przygotowanie
1
Wątróbki zawijamy w plastry boczku. Wszystko wkładamy do piekarnika na 170 stopni na 30 minut. Wyciągamy, gdy boczek będzie przypieczony. Podajemy z ziemniakami i surówką.