Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
podawać z wytrawnym czerwonym winem
1 | Szczypta |
sól biała
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
0.25 | Litra |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
Kieliszek wytrawnego czerwonego wina
|
|
0.5 | Sztuki |
Pęczek naci pietruszki
|
|
0.5 | Sztuki |
cytryna
|
|
3 | Łyżki |
mąka pszenna tortowa
|
|
50 | Dekagramów |
Wątroba cielęca
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |