Wątróbka z pieczarkami lub kurkami
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Wątróbka z pieczarkami lub kurkami](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973782160.jpeg&w=3840&q=75)
Mój własny pomysł.
0
0 / 0
Mój własny pomysł.
8
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
300 mleko
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
1 szt. cebula
4 łyżka olej
50 dag. wątroba drobiowa
200 g pieczarki
200 g kurki
Przygotowanie
1
Wątróbkę moczymy w mleku.
2
Grzyby siekamy. Cebulę kroimy w kostkę.
3
Wątróbkę obtaczamy w mące i obsmażamy na oleju, dodajemy cebulę i grzyby, smażymy do miękkości. Doprawiamy do smaku.