0

Składniki

2 Szczypty
sól, pieprz
1 Sztuka
jabłka
3 Sztuki
cebula
2 Łyżki
margaryna mleczna
30 Dekagramów
Wątróbka kurczaka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jabłka pokroić w półplasterki i na suchej patelni podpiec do miękkości i przełożyć na talerzyk.
  2. Na tej samej patelni rozgrzać margarynę i poddusić do miękkości pokrojoną w piórka cebulę,dodać pokrojoną wątróbkę i piec do miękkości.
  3. Na końcu doprawić do smaku.Na talerz wyłożyć jabłka,cebulę i wątróbkę.

Opis

Moje ulubione danie.

Podobne przepisy

Polędwiczki duszone w cydrze

Łatwy Do 3 godz.

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz.

Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Łatwy Do 40 min.

Frittata z makaronem

Łatwy Do 1 godz.

Gnocchi w sosie pomidorowym

Łatwy Do 40 min.

Gryczotto z boczkiem, brokułami i zielonymi szparagami

Łatwy Do 1 godz.

Gulasz wieprzowy z pomidorami i spaghetti

Łatwy Do 1 godz.

Klopsiki z kaszą pszenną i pieczonymi burakami

Łatwy Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!