0

Składniki

2 Szczypty
sól, pieprz
1 Sztuka
jabłka
3 Sztuki
cebula
2 Łyżki
margaryna mleczna
30 Dekagramów
Wątróbka kurczaka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jabłka pokroić w półplasterki i na suchej patelni podpiec do miękkości i przełożyć na talerzyk.
  2. Na tej samej patelni rozgrzać margarynę i poddusić do miękkości pokrojoną w piórka cebulę,dodać pokrojoną wątróbkę i piec do miękkości.
  3. Na końcu doprawić do smaku.Na talerz wyłożyć jabłka,cebulę i wątróbkę.

Opis

Moje ulubione danie.

Podobne przepisy

Bigos mojej babci.

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Bigos mojej babci.

Polędwiczki duszone w cydrze

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Polędwiczki duszone w cydrze

Bigos kresowy

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Bigos kresowy

Spaghetti z kurczakiem w sosie curry

Przepis
Łatwy Do 40 min
Spaghetti z kurczakiem w sosie curry

Rolmopsy z jabłkiem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Rolmopsy z jabłkiem

Indyk świąteczny

Przepis
Trudny Ponad 3 godz
Indyk świąteczny

Kartoflak z boczkiem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kartoflak z boczkiem

Szybka zupa pieczarkowa

Przepis
Łatwy Do 40 min
Szybka zupa pieczarkowa

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!