Example thumb
0

Składniki

2 Szczypty
sól, pieprz
1 Sztuka
jabłka
3 Sztuki
cebula
2 Łyżki
margaryna mleczna
30 Dekagramów
Wątróbka kurczaka
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Jabłka pokroić w półplasterki i na suchej patelni podpiec do miękkości i przełożyć na talerzyk.
  2. Na tej samej patelni rozgrzać margarynę i poddusić do miękkości pokrojoną w piórka cebulę,dodać pokrojoną wątróbkę i piec do miękkości.
  3. Na końcu doprawić do smaku.Na talerz wyłożyć jabłka,cebulę i wątróbkę.

Opis

Moje ulubione danie.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!