Wątróbka z jabłkiem

m7
Wątróbka z jabłkiem

0

0 / 0

Moje ulubione danie.

5

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

2 szcz. sól, pieprz

1 szt. jabłka

3 szt. cebula

2 łyżka margaryna mleczna

30 dek. wątróbka kurczaka

Przygotowanie


1

Jabłka pokroić w półplasterki i na suchej patelni podpiec do miękkości i przełożyć na talerzyk.

2

Na tej samej patelni rozgrzać margarynę i poddusić do miękkości pokrojoną w piórka cebulę,dodać pokrojoną wątróbkę i piec do miękkości.

3

Na końcu doprawić do smaku.Na talerz wyłożyć jabłka,cebulę i wątróbkę.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły