0

Składniki

1 Kilogram
Wątróbka kurczaka
4 Sztuki
cebula
2 Sztuki
jabłka
1 Łyżka
sól, pieprz
1 Łyżka
majeranek
1 Łyżka
bazylia
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wątróbkę dokładnie umyć i osuszyć, oprószyć przyprawami i mąką.
  2. Usmażyć na margarynie.
  3. Cebule obrać, pokroić w piórka.
  4. Margarynę rozgrzać na patelni, włożyć cebulę, zeszklić. Dodać wątróbkę pokrojone w grubą kostkę jabłka i dusić 10 minut.

Opis

Polecam

Podobne przepisy

Makaron z kalafiorem i kurczakiem uszlachetniony szafranem

Łatwy Do 40 min
Makaron z kalafiorem i kurczakiem uszlachetniony szafranem

Mini lasagne z cukinią

Średni Do 1 godz
Mini lasagne z cukinią

Polędwiczki duszone w cydrze

Łatwy Do 3 godz
Polędwiczki duszone w cydrze

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Łatwy Do 40 min
Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Fantazja szparagowa

Łatwy Do 40 min
Fantazja szparagowa

Frittata z makaronem

Łatwy Do 1 godz
Frittata z makaronem

Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Łatwy Do 40 min
Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!