Wątróbka z cebulą

eluchap
Wątróbka z cebulą

Średnia 0 / 0

Oceń!

Bardzo lubię wątróbkę i dzielę się przepisem

5

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

1 kg wątróbka kurczaka

4 szt. cebula

1 łyżka sól, pieprz

4 łyżka mąka pszenna tortowa

0.50 kostka margaryna zwykła

Przygotowanie


Wątróbkę dokładnie umyć i osuszyć, oprószyć przyprawami i mąką.

Usmażyć na margarynie.

Cebule obrać, pokroić w piórka.

Margarynę rozgrzać na patelni, włożyć cebulę, zeszklić.

Dodać wątróbkę i dusić 10 minut

Wartości odżywcze na porcję


Energia

645

kcal

Białka

50

gram

Węglowodany

14

gram

Tłuszcze

41

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Przepisy według składników


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły