Wątróbka z cebulą
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
eluchap
![Wątróbka z cebulą](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975780714.jpeg&w=3840&q=75)
Bardzo lubię wątróbkę i dzielę się przepisem
1
0 / 0
Bardzo lubię wątróbkę i dzielę się przepisem
5
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 kg wątróbka kurczaka
4 szt. cebula
1 łyżka sól, pieprz
4 łyżka mąka pszenna tortowa
0.50 kostka margaryna zwykła
Przygotowanie
1
Wątróbkę dokładnie umyć i osuszyć, oprószyć przyprawami i mąką.
2
Usmażyć na margarynie.
3
Cebule obrać, pokroić w piórka.
4
Margarynę rozgrzać na patelni, włożyć cebulę, zeszklić.
5
Dodać wątróbkę i dusić 10 minut