0

Składniki

2 Sztuki
Czosnku
2 Sztuki
cebula
1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Łyżka
mąka pszenna
1 Łyżka
olej
0.5 Kilograma
Wątróbka drobiowa
0.5 Łyżeczki
majeranek
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Cebule obrać, pokroić w półplasterki, chwilę poddusić, odłozyć do miseczki.
  2. wątróbkę opłukać, oczyścić z błon, pokroić na mniejsze kawałki obtoczyć w mące, usmażymy na rozgrzanym oleju ok.5 minut
  3. posolić, popieprzyć, dodać posiekany czosnek i majeranek.
  4. na koniec dodać cebulę i całość dusić jeszcze kilka minut. Smacznego

Opis

Wielu z nas nie przepada za wątróbką a dobrze przyrządzona świetnie smakuje i jest znakomitym daniem na kolację.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!