0

Składniki

2 Sztuki
Czosnku
2 Sztuki
cebula
1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Łyżka
mąka pszenna
1 Łyżka
olej
0.5 Kilograma
Wątróbka drobiowa
0.5 Łyżeczki
majeranek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Cebule obrać, pokroić w półplasterki, chwilę poddusić, odłozyć do miseczki.
  2. wątróbkę opłukać, oczyścić z błon, pokroić na mniejsze kawałki obtoczyć w mące, usmażymy na rozgrzanym oleju ok.5 minut
  3. posolić, popieprzyć, dodać posiekany czosnek i majeranek.
  4. na koniec dodać cebulę i całość dusić jeszcze kilka minut. Smacznego

Opis

Wielu z nas nie przepada za wątróbką a dobrze przyrządzona świetnie smakuje i jest znakomitym daniem na kolację.

Podobne przepisy

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Kotleciki z młodej kapusty

Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Kulki mięsne

Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Łosoś saute z ogórkiem

Łatwy Do 1 godz
Łosoś saute z ogórkiem

Polędwiczki z warzywami

Średni Do 1 godz
Polędwiczki z warzywami

Spaghetti

Średni Do 1 godz
Spaghetti

Boeuf strogonof

Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!