0

Składniki

2 Sztuki
Czosnku
2 Sztuki
cebula
1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Łyżka
mąka pszenna
1 Łyżka
olej
0.5 Kilograma
Wątróbka drobiowa
0.5 Łyżeczki
majeranek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Cebule obrać, pokroić w półplasterki, chwilę poddusić, odłozyć do miseczki.
  2. wątróbkę opłukać, oczyścić z błon, pokroić na mniejsze kawałki obtoczyć w mące, usmażymy na rozgrzanym oleju ok.5 minut
  3. posolić, popieprzyć, dodać posiekany czosnek i majeranek.
  4. na koniec dodać cebulę i całość dusić jeszcze kilka minut. Smacznego

Opis

Wielu z nas nie przepada za wątróbką a dobrze przyrządzona świetnie smakuje i jest znakomitym daniem na kolację.

Podobne przepisy

Domowa fasolka po bretońsku

Przepis
Średni Do 3 godz
Domowa fasolka po bretońsku

Indycze golonki duszone z cebulą

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Indycze golonki duszone z cebulą

Boeuf strogonof

Przepis
Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Szaszłyki IV

Przepis
Średni Do 40 min
Szaszłyki IV

Gulasz z dzika z kluseczkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Kotleciki z młodej kapusty

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Kulki mięsne

Przepis
Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Łosoś saute z ogórkiem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Łosoś saute z ogórkiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!