0

Składniki

1 Łyżeczka
sól
0.25 Łyżeczki
pieprz
500 Gramów
Wątroba wieprzowa
500 Gramów
pieczarki
3 Sztuki
cebula
3 Sztuki
jaja kurze całe
2 Sztuki
Sos pieczeniowy ciemny
3 Łyżki
mąka pszenna
3 Łyżki
oliwa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wątrobę myjemy i mielimy. Jajka miksujemy z mąką i dodajemy zmielona wątrobę. Wszystko mieszamy. Cebulę pokrojoną w piórka podsmażyć. Oczyszczone pieczarki pokroić w plasterki i też podsmażyć na osobnej patelni.

Opis

Super wersja dla osób nielubiących wątróbki. Delikatna i smaczna.

Podobne przepisy

Indyk świąteczny

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Indyk świąteczny

Zapiekanka z makaronu penne z warzywami i kurczakiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Zapiekanka z makaronu penne z warzywami i kurczakiem

Ravioli z wołowiną w sosie własnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Ravioli z wołowiną w sosie własnym

Lasagne z mięsem z kurczaka i szpinakiem

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Lasagne z mięsem z kurczaka i szpinakiem

Kokardki z pieczarkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kokardki z pieczarkami

Penne z grzybami

Przepis
Średni Do 40 min
Penne z grzybami

Boeuf strogonof

Przepis
Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Kolanka na boczku

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kolanka na boczku

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!