Example thumb
0

Składniki

1 Łyżeczka
sól
0.25 Łyżeczki
pieprz
500 Gramów
Wątroba wieprzowa
500 Gramów
pieczarki
3 Sztuki
cebula
3 Sztuki
jaja kurze całe
2 Sztuki
Sos pieczeniowy ciemny
3 Łyżki
mąka pszenna
3 Łyżki
oliwa
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Wątrobę myjemy i mielimy. Jajka miksujemy z mąką i dodajemy zmielona wątrobę. Wszystko mieszamy. Cebulę pokrojoną w piórka podsmażyć. Oczyszczone pieczarki pokroić w plasterki i też podsmażyć na osobnej patelni.

Opis

Super wersja dla osób nielubiących wątróbki. Delikatna i smaczna.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!