Wątróbka po piracku

m7
Wątróbka po piracku

0

0 / 0

Super wersja dla osób nielubiących wątróbki. Delikatna i smaczna.

9

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

1 łyżeczka sól

0.25 łyżeczka pieprz

500 g wątroba wieprzowa

500 g pieczarki

3 szt. cebula

3 szt. jaja kurze całe

2 szt. sos pieczeniowy ciemny

3 łyżka mąka pszenna

3 łyżka oliwa

Przygotowanie


1

Wątrobę myjemy i mielimy. Jajka miksujemy z mąką i dodajemy zmielona wątrobę. Wszystko mieszamy. Cebulę pokrojoną w piórka podsmażyć. Oczyszczone pieczarki pokroić w plasterki i też podsmażyć na osobnej patelni.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły