0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Sztuka
cebula
1 Łyżka
przyprawa typu vegeta
30 Dekagramów
Wątroba drobiowa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wątróbkę myjemy i dokładnie osuszamy.
  2. Smażymy na rozgrzanym oleju, z dodatkiem soli, pieprzu i drobno pokrojonej cebuli.
  3. Gdy wątróbka będzie miękka zdejmujemy z ognia. Układamy na talerzu
  4. i

Opis

szybki i smaczny obiadek

Podobne przepisy

Indyk świąteczny

Przepis
Trudny Ponad 3 godz
Indyk świąteczny

Leczo

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Leczo

Indyk nadziewany kaszą gryczaną i skwarkami

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Indyk nadziewany kaszą gryczaną i skwarkami

Ryba na zimno w warzywach

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Ryba na zimno w warzywach

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Zapiekane skrzydełka z ryżem

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Zapiekane skrzydełka z ryżem

Zapiekany kurczak w sosie śmietanowym

Przepis
Średni Do 3 godz
Zapiekany kurczak w sosie śmietanowym

Bigos mojej babci.

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Bigos mojej babci.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!