0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Sztuka
cebula
1 Łyżka
przyprawa typu vegeta
30 Dekagramów
Wątroba drobiowa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wątróbkę myjemy i dokładnie osuszamy.
  2. Smażymy na rozgrzanym oleju, z dodatkiem soli, pieprzu i drobno pokrojonej cebuli.
  3. Gdy wątróbka będzie miękka zdejmujemy z ognia. Układamy na talerzu
  4. i

Opis

szybki i smaczny obiadek

Podobne przepisy

Indyk świąteczny

Przepis
Trudny Ponad 3 godz
Indyk świąteczny

Leczo

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Leczo

Bezglutenowe naleśniki z tuńczykiem, ogórkiem i ketchupem n...

Przepis
Średni Do 1 godz
Bezglutenowe naleśniki z tuńczykiem, ogórkiem i ketchupem na gorąco

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej maryna...

Przepis
Średni Do 2 godz
Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej marynacie

Dorsz w sosie chrzanowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Dorsz w sosie chrzanowym

Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Przepis
Łatwy Do 40 min
Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Frittata z makaronem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Frittata z makaronem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!