Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne kaszotto to moja wersja na temat owianej złą sławą kaszy. Dobre przyprawy oraz aromatyczny sos neapolitański sprawią, że poczujesz się jak we włoskiej restauracji. Danie bardzo pożywne. Do wykonania również w wersji wegetariańskiej - bez dodatku piersi z kurczaka.
400 | Gramów |
Filet z piersi kurczaka
|
|
1 | Szklanka |
Kasza pęczak
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
2 | Szklanki |
woda
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
1 | Sztuka | ||
200 | Gramów |
pieczarki
|
|
100 | Gramów |
papryka czerwona
|
|
1 | Plaster |
papryka zielona
|
|
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
1 | Gałązka |
roszpunka
|
|
1 | Łyżeczka |
sól, pieprz
|
|
1 | Szczypta |
curry
|
|
1 | Łyżeczka |
zioła prowansalskie
|
|
Kalorie dla 1 porcji
201-300 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |