0

Składniki

1 Szczypta
przyprawa typu vegeta
1 Szczypta
pieprz ziołowy
1 Szklanka
Fasolka ugotowana
7 Sztuk
marchew
5 Sztuk
cebula dymka
6 Sztuk
ziemniaki
1 Łyżka
koper ogrodowy
4 Łyżki
olej
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Marchewkę oskrobać,pokroić w talarki,cebulkę obrać pokroić.
  2. Obrane ziemniaki, pokroić w miarę cienkie kawałki, żeby się nam dopiekły.
  3. Na patelnię wlać olej,wrzucić marchewkę i cebulkę, obsmażyć 5 min.
  4. Potem dodać ziemniaki,vegetę i podsmażać bez przykrycia 10 min.
  5. Na końcu dodać fasolkę.Przykryć pokrywką i smażyć na małym ogniu.
  6. Około 10 min,ciągle mieszając.
  7. Gdy wszystko już jest miękkie(u nas w domu lubimy lekko chrupkie warzywa) dodajemy pieprz i koperek.
  8. smacznego.

Opis

Przepis wymyśliłam sama,siedziałam kiedyś i oglądałam tv strasznie zgłodniałam i naleciała mnie ochota ma warzywa z patelni.

Podobne przepisy

Ryba na zimno w warzywach

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Ryba na zimno w warzywach

Placki ziemniaczane z gulaszem i śmietaną

Przepis
Łatwy Do 15 min
Placki ziemniaczane z gulaszem i śmietaną

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Przepis
Łatwy Do 40 min
Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Leczo

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Leczo

Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Bigosik z dwóch kapust

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigosik z dwóch kapust

Indycze golonki duszone z cebulą

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Indycze golonki duszone z cebulą

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!