Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Warzywa w chrupiącej panierce to doskonały pomysł na smaczny i prosty dodatek do obiadu lub kolacji. Świetnie sprawdzi się również jako przekąska w towarzystwie ulubionego sosu. Aromatyczne warzywa skryte w chrupkim panko to idealne zestawienie na każdą okazję. Zadowolą nie tylko fanów kuchni wegetariańskiej i wegańskiej, ale przypadną do gustu także mięsożercom.
1 | Sztuka |
cukinia
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
200 | Gramów |
Panierka panko
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
100 | Mililitrów |
olej słonecznikowy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |