Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Takie duszonki robi się latem w kociołkach ale można zrobić je przecież też w zimie w domu w piekarniku Najlepiej smakują jak mamy domowy wędzony boczek i swojską kiełbaskę w całym domu wtedy ślicznie pachnie Ja dodaję dużo kapusty bo bardzo lubię
1 | Kilogram |
ziemniaki
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
0.5 | Łyżeczki |
papryka czerwona słodka
|
|
1 | Łyżeczka |
zioła prowansalskie
|
|
4 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
kapusta biała
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Łyżka |
olej
|
|
40 | Dekagramów |
boczek wędzony
|
|
50 | Dekagramów |
Kiełbasa domowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |