0

Składniki

Warstwa fioletowa

4 Łyżki
borówki
3 Łyżki
Jagody
2 Łyżki
Jogurt grecki
1 Łyżeczka
miód
1 Łyżka
ingridient
Lubella Mlekołaki Miodo Kółka

Warstwa różowa ciemna

1 Sztuka
burak gotowany
60 Gramów
maliny
2 Łyżki
Pestki granatu

Warstwa różowa jasna

40 Gramów
ingridient
Lubella Mlekołaki Miodo Kółka
90 Sztuk
truskawki
1 Łyżka
Jogurt grecki

Na wierzch

20 Gramów
ingridient
Lubella Mlekołaki Miodo Kółka
10 Gramów
Świeże owoce
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jagody zmiksuj z jogurtem greckim i miodem. Wymieszaj z całymi borówkami i przełóż do wysokich szklanek.
  2. Ugotowanego buraka zmiksuj z malinami. Przełóż na warstwę fioletową i posyp pestkami granatu.
  3. Truskawki zmiksuj z jogurtem i płatkami Lubella Mlekołaki Miodo Kółka
  4. Nałóż do szklanek, a z wierzchu posyp resztą płatków i ozdób owocami.

Opis

Danie możesz przygotować sobie wieczorem, włożyć do lodówki i rano wstać na gotowe śniadanie. Możesz także przyrządzić je rano, ponieważ zmiksowanie składników na poszczególne warstwy, zajmuje dosłownie chwilkę.

Podobne przepisy

Śniadaniowy mix płatkowo-owocowy

Łatwy Do 15 min
Śniadaniowy mix płatkowo-owocowy

Kakaowe musli

Łatwy Do 40 min
Kakaowe musli

Cynamonowo-owocowa miska śniadaniowa

Łatwy Do 15 min
Cynamonowo-owocowa miska śniadaniowa

Jajka faszerowane z bekonem i żurawiną

Łatwy Do 1 godz
Jajka faszerowane z bekonem i żurawiną

Glazurowana szynka

Średni Do 2 godz
Glazurowana szynka

Kakaowy Shake

Łatwy Do 15 min
Kakaowy Shake

Miska śniadaniowa czekoladowo-owocowa

Łatwy Do 15 min
Miska śniadaniowa czekoladowo-owocowa

Owsiane Batoniki

Łatwy Do 15 min
Owsiane Batoniki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!