0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Łyżeczka
sól
1 Łyżeczka
Przyprawa do dań z grilla
0.3 Szklanki
Piwo jasne
4 Sztuki
Karczek
1 Sztuka
cebula
0.5 Sztuki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. mięsa zamarynowałam w marynacie z połaczenia piwa, koncentratu i przypraw. Obłozyłam plastrami cebuli. Zostawiłam na min 3 godz. w lodówce.
  2. Wyciagnełam i pokroiłam plastry w paseczki i zaplotłam warkocze spinajac wykałaczkami. Piekły sie na tackach aluminiowych. Pyszne i kruche . Smak piwa niewyczuwalny.

Opis

Warkocze tym razem z grilla w piwnej marynacie

Podobne przepisy

Bigos z kiszonej kapusty

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos z kiszonej kapusty

Boeuf strogonof

Przepis
Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Domowa fasolka po bretońsku

Przepis
Średni Do 3 godz
Domowa fasolka po bretońsku

Leczo z cebuli

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Leczo z cebuli

Szaszłyki IV

Przepis
Średni Do 40 min
Szaszłyki IV

Diabelski Kurczak

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Diabelski Kurczak

Diabelskie Spaghetti

Przepis
Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Fantazja szparagowa

Przepis
Łatwy Do 40 min
Fantazja szparagowa

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!