0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Łyżeczka
sól
1 Łyżeczka
Przyprawa do dań z grilla
0.3 Szklanki
Piwo jasne
4 Sztuki
Karczek
1 Sztuka
cebula
0.5 Sztuki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. mięsa zamarynowałam w marynacie z połaczenia piwa, koncentratu i przypraw. Obłozyłam plastrami cebuli. Zostawiłam na min 3 godz. w lodówce.
  2. Wyciagnełam i pokroiłam plastry w paseczki i zaplotłam warkocze spinajac wykałaczkami. Piekły sie na tackach aluminiowych. Pyszne i kruche . Smak piwa niewyczuwalny.

Opis

Warkocze tym razem z grilla w piwnej marynacie

Podobne przepisy

Boeuf strogonof

Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Leczo z cebuli

Łatwy Do 3 godz
Leczo z cebuli

Szaszłyki IV

Średni Do 40 min
Szaszłyki IV

Diabelski Kurczak

Łatwy Do 1 godz
Diabelski Kurczak

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Fantazja szparagowa

Łatwy Do 40 min
Fantazja szparagowa

Fasolka szparagowa w pomidorach

Łatwy Do 40 min
Fasolka szparagowa w pomidorach

Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Łatwy Do 40 min
Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!