Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bardzo prosty i szybki przepis, by zachwycić ukochaną osobą nie tylko smakiem, ale również efektem dekoracyjnym ciasta. W postawiliśmy na serduszka, ale w zależności od okazji można wyciąć lub zawinąć ciasto w dowolny sposób.
1 | Sztuka |
ciasto francuskie
|
|
1 | Szklanka |
mleko UHT 3,2%
|
|
1 | Dekagram |
budyń waniliowy
|
|
4 | Łyżki |
cukier
|
|
200 | Gramów |
truskawki
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Kalorie dla 1 porcji
powyżej 400 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |