Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Idealnie słodka niespodzianka dla zakochanych. Dwukolorowy biszkopt połączony z kremem z serka mascarpone i dżemem owocowym.
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
5 | Sztuk |
jaja L
|
|
150 | Gramów |
cukier
|
|
45 | Gramów |
mąka ziemniaczana
|
|
500 | Mililitrów |
Śmietana kremowa 30%
|
|
3 | Łyżki |
cukier puder
|
|
250 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
1 | Opakowanie |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
100 | Mililitrów |
woda
|
|
1 | Sztuka |
sok z cytryny
|
|
1 | Łyżka |
cukier puder
|
|
1 | Sztuka |
masa cukrowa
|
|
2 | Łyżeczki |
Czerwony Barwnik spożywczy
|
|
2 | Łyżeczki |
różowy barwnik spożywczy
|
|
1 | Opakowanie |
brokat spożywczy
|
|
1 | Sztuka |
klej spożywczy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |