0

Składniki

1 Kostka
margaryna zwykła
1 Szklanka
cukier
1 Sztuka
Wafle tortowe
30 Dekagramów
Mleko w proszku
0.5 Szklanki
mleko UHT 3,2%
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Cukier zagotować z mlekiem i przestudzić.
  2. Margarynę utrzeć z mlekiem w proszku dodać kakao i zapach rumowy.
  3. Wlać przestudzone mleko z cukrem.
  4. Powstałą masą smarować wafle.

Opis

pyszne wafle

Podobne przepisy

Babka wielkanocna

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Babka wielkanocna

Blok czekoladowy z paluszkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Blok czekoladowy z paluszkami

Ciastka z cukrem

Przepis
Średni Do 1 godz
Ciastka z cukrem

Ciasto czekoladowe ze śliwkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Ciasto czekoladowe ze śliwkami

Ciasto z masą brzoskwiniową

Przepis
Trudny Do 3 godz
Ciasto z masą brzoskwiniową

Crêpe z mascarpone i dżemem truskawkowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Crêpe z mascarpone i dżemem truskawkowym

Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Ekspresowe ciasto czekoladowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Ekspresowe ciasto czekoladowe

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!