0

Składniki

1 Kostka
margaryna zwykła
1 Szklanka
cukier
1 Sztuka
Wafle tortowe
30 Dekagramów
Mleko w proszku
0.5 Szklanki
mleko UHT 3,2%
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Cukier zagotować z mlekiem i przestudzić.
  2. Margarynę utrzeć z mlekiem w proszku dodać kakao i zapach rumowy.
  3. Wlać przestudzone mleko z cukrem.
  4. Powstałą masą smarować wafle.

Opis

pyszne wafle

Podobne przepisy

Babka wielkanocna

Łatwy Do 1 godz
Babka wielkanocna

Blok czekoladowy z paluszkami

Łatwy Ponad 3 godz
Blok czekoladowy z paluszkami

Ciastka z cukrem

Średni Do 1 godz
Ciastka z cukrem

Ciasto z masą brzoskwiniową

Trudny Do 3 godz
Ciasto z masą brzoskwiniową

Ekspresowe ciasto czekoladowe

Łatwy Do 1 godz
Ekspresowe ciasto czekoladowe

Fale Dunaju z owocami

Średni Do 3 godz
Fale Dunaju z owocami

Jabłecznik

Średni Do 1 godz
Jabłecznik

Makowiec

Średni Do 1 godz
Makowiec

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!