Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis jest banalnie prosty ponieważ uwzględnia wykorzystanie ciasta, które już mamy. Czy to kupione, czy upieczone, domowe. Jeżeli na talerzu w kuchni zalega nam jakaś niedojedzona babka, babeczka, murzynek lub jakiekolwiek suche ciasto, a naszym najbliższym znudziła się tradycyjna forma bab wielkanocnych to ten przepis jest idealny dla nas! Nadamy ciastom drugie życie, a tym samym sprawimy, że wszystko zniknie do ostatniego okruszka!
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
0.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
600 | Gramów |
Ciasto
|
|
250 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
3 | Łyżki |
wiórki kokosowe
|
|
1 | Szklanka |
Polewa
|
|
1 | Garść |
migdały
|
|
1 | Garść |
draże czekoladowe
|
|
0.5 | Opakowania | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |