Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Vol-au-vent to elegancka, wytrawna przystawka wywodząca się z kuchni francuskiej. Pasztecik wykonany jest z ciasto francuskiego, a nadzieniem jest farsz z wątróbek i ricotty.
30 | Mililitrów |
Koniak
|
|
2 | Szczypty |
sól
|
|
2 | Szczypty |
pieprz
|
|
250 | Gramów |
ciasto francuskie
|
|
100 | Gramów |
Ricotta
|
|
75 | Gramów |
masło
|
|
30 | Gramów |
Pieprz zielony marynowany
|
|
3 | Sztuki |
Wątróbka kurczaka
|
|
0.5 | Sztuki | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |