Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Udziec, który przygotowuję zawsze jako alternatywę wędlin - na kanapki.
100 | Mililitrów |
Wino czerwone
|
|
0.25 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
1 | Sztuka |
Udziec indyka bez skóry
|
|
4 | Łyżki |
ocet winny
|
|
0.5 | Łyżeczki |
tymianek
|
|
0.5 | Łyżeczki |
bazylia
|
|
0.5 | Łyżeczki |
majeranek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |