Udko w panierce orzechowej

m7

Własny pomysł.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
436
kcal
Białka
35
gram
Węglowodany
6
gram
Tłuszcze
29
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
Własny pomysł.
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
4 porcje
Składniki
4 szt. udko z kurczaka
1 szt. jajko
4 łyżka orzechy włoskie
2 łyżka bułka tarta
3 łyżka olej
Przygotowanie
Orzechy mieszamy z bułką tartą.Udka panierujemy w roztrzepanym jajku oraz orzechach i bułce tartej.Smażymy z obu stron.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
436
kcal
Białka
35
gram
Węglowodany
6
gram
Tłuszcze
29
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.