Udko w panierce orzechowej

m7
Udko w panierce orzechowej

0

0 / 0

Własny pomysł.

5

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

4 szt. udko z kurczaka

1 szt. jajko

4 łyżka orzechy włoskie

2 łyżka bułka tarta

3 łyżka olej

Przygotowanie


1

Orzechy mieszamy z bułką tartą.Udka panierujemy w roztrzepanym jajku oraz orzechach i bułce tartej.Smażymy z obu stron.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

436

kcal

Białka

35

gram

Węglowodany

6

gram

Tłuszcze

29

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły