Udko w panierce orzechowej
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Udko w panierce orzechowej](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974927353.jpeg&w=3840&q=75)
Własny pomysł.
0
0 / 0
Własny pomysł.
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
4 szt. udko z kurczaka
1 szt. jajko
4 łyżka orzechy włoskie
2 łyżka bułka tarta
3 łyżka olej
Przygotowanie
1
Orzechy mieszamy z bułką tartą.Udka panierujemy w roztrzepanym jajku oraz orzechach i bułce tartej.Smażymy z obu stron.