Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Aromatyczne udka z kaczki w sosie jałowcowym z cząbrem. Wyjątkowy przepis na udka, który zadowoli najbardziej wymagających fanów kaczki.
200 | Mililitrów |
bulion drobiowy
|
|
2 | Łyżeczki |
Cząber
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
4 | Sztuki |
Kaczka cała
|
|
20 | Sztuk |
Owoc jałowca
|
|
4 | Łyżki |
Olej z pestek winogron
|
|
1 | Łyżka |
mąka pszenna tortowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |