Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Proste, ucierane ciasto ze śliwkami to obowiązkowy deser jesienią. Błyskawiczne do zrobienia ciasto.
75 | Mililitrów |
mleko UHT 3,2%
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.75 | Szklanki |
cukier
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
8 | Sztuk |
śliwki
|
|
12.5 | Dekagrama |
Masło roślinne
|
|
30 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |