Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Uwaga! - jeśli ktoś chciałby zmienić krem serowy na sos, np. Do mięsnego fondue lub dressing o sałatki, wystarczy po prostu zastąpić wodę mineralną smietanką. - ziołowy krem serowy można wykorzystać jako nadzienie do ptysiów lub przybranie selera naciowego- doskonałe jako zakaska do wina lub aperitifów.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
papryka słodka
|
|
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
bazylia
|
|
1 | Sztuka |
szczypiorek
|
|
1 | Sztuka |
koper ogrodowy
|
|
1 | Sztuka |
Rzeżucha
|
|
6 | Łyżek |
Woda mineralna
|
|
40 | Dekagramów |
Twaróg tłusty
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |