Twarożek z ogórkiem i cebulką
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Twarożek z ogórkiem i cebulką](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F4538-1702057762143.jpeg&w=3840&q=75)
na śniadanie.............
0
4 / 1
na śniadanie.............
6
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
250 śmietana 12%
4 szczyp. sól, pieprz
50 g por
300 g twaróg
300 g ogórek
1 szt. cebula
Przygotowanie
1
Twaróg wrzucić do miseczki i rozgnieść.
2
Ogórki, por i cebulę obrać, umyć i pokroić w kostkę.
3
Dodać do twarogu, posolić i popieprzyć.
4
Dodać śmietanę i wymieszać, ewentualnie doprawić jeszcze do smaku.