Twarożek z czarną rzepą
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Twarożek z czarną rzepą](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973592303.jpeg&w=3840&q=75)
Bardzo zdrowe i smaczne
0
0 / 0
Bardzo zdrowe i smaczne
6
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
1 porcja
Składniki
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
1 szczyp. papryka czerwona słodka
150 g ser biały półtłusty
1 szt. rzepa
2 łyżka śmietana 12%
Przygotowanie
1
Ser biały wymieszać z kwaśną śmietaną. Rzepę oskrobać i zetrzeć na tarce o średnich oczkach. Wymieszać rzepę z erem i posolić. Odczekać 5 minut , żeby zmiękła. Jeszcze raz wymieszać doprawić pieprzem i słodka papryką.