Twaróg z rzodkiewką i ogórkiem

m7
Twaróg z rzodkiewką i ogórkiem

0

0 / 0

śniadanko - twarożek

7

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

150 jogurt naturalny

100 śmietana 12%

1 łyżecz. sól

300 g twaróg półtłusty

200 g ogórek

1 szt. rzodkiewka

0.50 łyżecz. pieprz

Przygotowanie


1

Rzodkiewkę i ogórka umyć i pokroić w kostkę, wrzucić do miseczki. Dodać rozdrobniony twaróg, jogurt i śmietanę i wszystko dokładnie wymieszać.

2

Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

309

kcal

Białka

31

gram

Węglowodany

31

gram

Tłuszcze

14

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły