Twaróg z rzodkiewką i ogórkiem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Twaróg z rzodkiewką i ogórkiem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974355296.jpeg&w=3840&q=75)
śniadanko - twarożek
0
0 / 0
śniadanko - twarożek
7
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
150 jogurt naturalny
100 śmietana 12%
1 łyżecz. sól
300 g twaróg półtłusty
200 g ogórek
1 szt. rzodkiewka
0.50 łyżecz. pieprz
Przygotowanie
1
Rzodkiewkę i ogórka umyć i pokroić w kostkę, wrzucić do miseczki. Dodać rozdrobniony twaróg, jogurt i śmietanę i wszystko dokładnie wymieszać.
2
Doprawić do smaku solą i pieprzem.