Trufle z rumem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
decomorreno
![Trufle z rumem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699977133457.jpeg&w=3840&q=75)
Oto nasza propozycja dla wszystkich żądnych czekoladowej rozpusty - domowe trufle z rumem. Te małe słodkości przygotowuje się w bardzo szybki i łatwy sposób. Stanowią doskonały dodatek do kawy, herbaty, alkoholu. Umilą także każde spotkanie przy stole, a ładnie zapakowane posłużą za wyjątkowy, słodki prezent.
0
5 / 1
Oto nasza propozycja dla wszystkich żądnych czekoladowej rozpusty - domowe trufle z rumem. Te małe słodkości przygotowuje się w bardzo szybki i łatwy sposób. Stanowią doskonały dodatek do kawy, herbaty, alkoholu. Umilą także każde spotkanie przy stole, a ładnie zapakowane posłużą za wyjątkowy, słodki prezent.
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
15 porcji
Składniki
0.50 szkl. kakao decomorreno
60 rum
120 g biszkopty
150 g orzechy włoskie
60 g miód płynny
Przygotowanie
Orzechy oraz biszkopty zmiel na drobno w malakserze. Dodaj pozostałe składniki i zagnieć ciasto.
Formuj równej wielkości kulki. Obtocz je w cukrze pudrze. Możesz je przechowywać przez kilka dni w szczelnie zamkniętym opakowaniu w lodówce.