Trufle z rumem

decomorreno
Trufle z rumem

0

5 / 1

Oto nasza propozycja dla wszystkich żądnych czekoladowej rozpusty - domowe trufle z rumem. Te małe słodkości przygotowuje się w bardzo szybki i łatwy sposób. Stanowią doskonały dodatek do kawy, herbaty, alkoholu. Umilą także każde spotkanie przy stole, a ładnie zapakowane posłużą za wyjątkowy, słodki prezent.

5

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


15 porcji

Składniki

0.50 szkl. kakao decomorreno

60 rum

120 g biszkopty

150 g orzechy włoskie

60 g miód płynny

Przygotowanie


1

Orzechy oraz biszkopty zmiel na drobno w malakserze. Dodaj pozostałe składniki i zagnieć ciasto.

2

Formuj równej wielkości kulki. Obtocz je w cukrze pudrze. Możesz je przechowywać przez kilka dni w szczelnie zamkniętym opakowaniu w lodówce.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły