0

Składniki

1 Opakowanie
ingridient
Kakao DecoMorreno
1 Opakowanie
500 Gramów
Serek śmietankowy
400 Gramów
czekolada gorzka
200 Gramów
cukier puder
50 Gramów
migdały
50 Gramów
Orzechy laskowe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Serek wymieszać z cukrem pudrem. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej , wystudzić, wymieszać dokładnie z serkiem. Schłodzić w lodówce. .
  2. Z gotowej masy uformować kulki po 20g . W każdą włożyć pieczony migdał / orzech laskowy.
  3. Obtaczać kulki w kakao DecoMorreno i pokruszonych płatkach Lubella Corn Flakes Cynamonowych.

Podobne przepisy

Ciasteczka owsiane

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Ciasteczka owsiane

Śniadaniowe batoniki z ziaren i figowego dżemu

Przepis
Łatwy Do 15 min
Śniadaniowe batoniki z ziaren i figowego dżemu

Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Kawowe brownie

Przepis
Średni Do 40 min
Kawowe brownie

Trójwarstwowy kakaowy sernik bez pieczenia z wiórkami czekol...

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Trójwarstwowy kakaowy sernik bez pieczenia z wiórkami czekoladowymi

Tarta z gruszką

Przepis
Łatwy Do 2 godz
Tarta z gruszką

Mazurek piernikowy

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Mazurek piernikowy

Mazurek czekoladowy z marcepanem, dżemem z czarnej porzeczk...

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Mazurek czekoladowy z marcepanem, dżemem z czarnej porzeczki i migdałami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!