Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Trzy kolory - pięknie wyglądają na paterze, a u mnie to kolejny przepis z serii - przepisane od teściowej
0.5 | Kilograma |
twaróg
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.5 | Kostki |
margaryna zwykła
|
|
0.5 | Kostki |
margaryna zwykła
|
|
1.5 | Szklanki |
mąka pszenna
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
Aromat cytrynowy
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
Olejek migdałowy
|
|
5 | Łyżek |
mleko
|
|
2 | Łyżki |
kasza manna
|
|
10 | Dekagramów |
Orzechy mielone
|
|
30 | Dekagramów |
cukier
|
|
30 | Dekagramów |
Mak
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |