Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ta babka nie tylko świetnie wygląda ale i smakuje wyśmienicie ♥
ciasto: |
|||
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
250 | Gramów |
masło
|
|
200 | Gramów |
cukier
|
|
5 | Sztuk |
jaja L
|
|
125 | Mililitrów |
olej
|
|
1 | Łyżka |
ocet
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
80 | Gramów |
Mak
|
|
polewa: |
|||
30 | Gramów | ||
![]() |
|||
120 | Gramów |
masło
|
|
65 | Gramów |
cukier
|
|
3 | Łyżki |
mleko
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |