Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjny bigos to idealna potrawa zarówno na co dzień, jak i od święta. Wypróbuj przepis na klasyczny bigos z żeberkami i kiełbasą.
0.5 | Kilograma |
kapusta kiszona
|
|
0.5 | Kilograma |
żeberka wieprzowe
|
|
0.5 | Kilograma |
Kiełbasa śląska
|
|
3 | Łyżeczki |
Przyprawa do bigosu
|
|
1 | Sztuka |
kapusta biała
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
4 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |