Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ryba po grecku – klasyczna receptura, która zawsze smakuje tak samo. Czy na pewno? Dodaj do niej nowy składnik, dzięki któremu odkryjesz ją na nowo. Co to takiego? Ketchup Kotlin!
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
1000 | Gramów |
filet z dorsza
|
|
2 | Szklanki |
bulion warzywny
|
|
4 | Sztuki |
Marchewka
|
|
2 | Sztuki |
pietruszka
|
|
1 | Sztuka |
seler
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżka |
olej słonecznikowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |