0

Składniki

1 Sztuka
Opakowanie pieczywa tostowego
1 Sztuka
Ser gorgonzola lub lazur
2 Sztuki
pomidor
1 Sztuka
cebula
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Na pieczywo tostowe układamy ser pleśniowy i plasterki pomidora
  2. posypujemy drobno posiekaną cebulką
  3. tak przygotowane tościki wkładamy do nagrzanego piekarnika lub przykrywamy kolejną kromką pieczywa tostowego i zapiekamy w tosterze do sandwichy.
  4. podajemy z majonezem, ketchupem lub sosem czosnkowym

Opis

Idealne jako przekąska, którą można zajadać o każdej porze dnia.

Podobne przepisy

Bułeczki

Przepis
Średni Do 3 godz
Bułeczki

BUŁECZKI DYNIOWE

Przepis
Średni Do 1,5 godz
BUŁECZKI DYNIOWE

Bułeczki dyniowe z kakaowymi powidłami

Przepis
Średni Do 2 godz
Bułeczki dyniowe z kakaowymi powidłami

Bułeczki maślane

Przepis
Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Chleb

Przepis
Średni Do 3 godz
Chleb

Chleb czekoladowy

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Chleb czekoladowy

Chleb kakaowy

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Chleb kakaowy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!