0

Składniki

1 Sztuka
Chleb tostowy
1 Sztuka
kukurydza konserwowa
1 Sztuka
masło
20 Dekagramów
Szynka kanapkowa
20 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kromki chleba tostowego posmarować masłem. Na jedną kromkę kłaść plasterek sera żółtego, plasterek szynki tostowej i kłaść łyżkę kukurydzy. Przykładać drugą kromką i zapiekać w opiekaczu do tostów.

Opis

To przepis na tosty, którego autorem jest mój syn i wykonuje je mistrzowsko!

Podobne przepisy

Grzanki francuskie

Przepis
Łatwy Do 40 min
Grzanki francuskie

Bułeczki

Przepis
Średni Do 3 godz
Bułeczki

BUŁECZKI DYNIOWE

Przepis
Średni Do 1,5 godz
BUŁECZKI DYNIOWE

Bułeczki maślane

Przepis
Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Chlebek dyniowy

Przepis
Średni Do 1 godz
Chlebek dyniowy

Małpi chleb

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Małpi chleb

Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Bułeczki dyniowe z kakaowymi powidłami

Przepis
Średni Do 2 godz
Bułeczki dyniowe z kakaowymi powidłami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!