0

Składniki

1 Sztuka
Chleb tostowy
1 Sztuka
kukurydza konserwowa
1 Sztuka
masło
20 Dekagramów
Szynka kanapkowa
20 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kromki chleba tostowego posmarować masłem. Na jedną kromkę kłaść plasterek sera żółtego, plasterek szynki tostowej i kłaść łyżkę kukurydzy. Przykładać drugą kromką i zapiekać w opiekaczu do tostów.

Opis

To przepis na tosty, którego autorem jest mój syn i wykonuje je mistrzowsko!

Podobne przepisy

Grzanki francuskie

Łatwy Do 40 min
Grzanki francuskie

Bułeczki

Średni Do 3 godz
Bułeczki

BUŁECZKI DYNIOWE

Średni Do 1,5 godz
BUŁECZKI DYNIOWE

Bułeczki maślane

Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Chlebek dyniowy

Średni Do 1 godz
Chlebek dyniowy

Małpi chleb

Łatwy Do 3 godz
Małpi chleb

Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Łatwy Do 40 min
Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Łatwy Do 40 min
Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!