Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Masz ochotę na coś pysznego i pożywnego na obiad, ale nie chcesz spędzać w kuchni całego popołudnia? Koniecznie spróbuj smacznej tortilli z mięsem mielonym i czerwoną fasolą. Świetnie sprawdzi się jako szybki i sycący posiłek dla całej rodziny, a sam przepis możesz dowolnie modyfikować, dodając ulubione składniki. Środek tortilli możesz wypełnić świeżymi listkami sałaty, plasterkami ogórka lub polać sosem czosnkowym — możliwości są nieograniczone. Smacznego!
70 | Gramów | ||
20 | Gramów |
oliwa z oliwek
|
|
400 | Gramów | ||
600 | Gramów | ||
![]() |
|||
1.5 | Łyżeczki |
suszona papryczka chili
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz
|
|
500 | Gramów |
fasola czerwona konserwowa
|
|
1 | Opakowanie |
Placki tortilla
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |