Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tortilla wegetariańska z roślinnym mięsem mielonym to pyszne i sycące danie, które niewątpliwie przypadnie do gustu nie tylko wegetarianom, ale i mięsożercom. To doskonałe rozwiązanie na smaczny obiad lub szybką przekąskę w towarzystwie ulubionego sosu. Delikatną tortillę wraz z wegetariańskim farszem chili con carne można podawać na wiele sposobów — z sałatką, frytkami lub pieczonymi ziemniaczkami. Smacznego!
400 | Gramów |
Mięso mielone roślinne
|
|
1 | Sztuka | ||
20 | Gramów |
oliwa z oliwek
|
|
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
suszona papryczka chili
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz czarny
|
|
200 | Gramów |
czerwona fasola w puszce
|
|
1 | Pęczek |
Świeża kolendra
|
|
4 | Sztuki |
Placki tortilla
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |